Van Melis lost het op

Neem direct contact op

Van Melis lost het op

Neem direct contact op

Van Melis lost het op

Neem direct contact op

Rioolwerkzaamheden van Ontstoppingsbedrijf J. van Melis

Reiniging en onderhoud

Het is aan te raden om het rioolstelsel regelmatig te reinigen en goed te onderhouden. Voor velen is het letterlijk een onzichtbare wereld, totdat er zich een probleem voordoet en dan zijn de gevolgen soms niet te overzien. Daarom is voorkomen beter dan genezen. Laat ons uw  rioolstelsel

preventief reinigen en onderhouden. Onze wagens zijn uitgerust met apparatuur voor mechanische, hogedruk-, waterdruk- en vacuümreiniging. Hiermee wordt elk probleem voorkomen of verholpen.

Aanleg en reparatie

Ook voor rioolaanleg en -reparatie kunt u bij ons terecht. Een goed aangelegd rioleringssysteem van hoogwaardige materialen (zowel binnen als buiten) voorkomt problemen in de toekomst. Wij zorgen ook voor de bijkomende werkzaamheden, zoals uitgraven en bestraten. Helaas kan er zich buiten onze macht toch een probleem voordoen, zoals boomwortelgroei, een verstopping of lekkage. In dat geval lossen wij dit uiteraard voor u op.

Camera-inspectie

Om goed vast te kunnen stellen waar zich exact een probleem voordoet in het rioleringsstelsel, beschikken wij over geavanceerde camera-inspectieapparatuur. Een flexibele (glasvezel)kabel met camerakop wordt in de riolering gebracht, waarna het inwendige kleurenbeeld op een lcd-scherm uitvergroot wordt weergegeven. Haarscheuren, breuken en andere obstructies kunnen gedetailleerd bekeken worden. Hiermee kunnen we het probleem vaststellen en vaak verhelpen, zonder dat hiervoor de vloer, tuin of het terras geheel opengebroken hoeft te worden.

Bel ons vandaag nog voor rioolwerkzaamheden in Gemeente Oss!

Bel ons