Van Melis lost het op

Bel ons

Van Melis lost het op

Neem direct contact op

Van Melis lost het op

Neem direct contact op

Overige werkzaamheden van Ontstoppingsbedrijf J. van Melis

Reinigen vetputten, straatkolken e.d.

Vetputten en straatkolken kunnen lang meegaan, mits ze goed onderhouden worden. Alleen leegzuigen is niet voldoende. Met onze speciale hogedruk- en vacuümwagen spuiten wij de put schoon, zuigen het vet en het losgeraakte vuil weg en voeren het direct ook voor u af. Dit doen we uiteraard onder de hiervoor geldende normen. We zijn in het bezit van de vereiste vervoerspapieren, vergunningen en inschrijvingen.

Ook problemen met wateroverlast, zoals een blank staande kelder,  worden door ons snel verholpen.

Reinigen oppervlaktes en gevels

Een gevel, het aanzicht van een gebouw, moet goed onderhouden worden. Een goed onderhouden gebouw is een lust voor het oog, gaat langer mee en geeft uw bedrijf of woning meer aanzien. Alleen reinigen met een tuinslang is niet genoeg. Bovendien is het zelf handmatig onderhouden van de gevel een hele klus. Laat ons daarom uw gevel, uw bestrating, of andere lastig te onderhouden kleinere oppervlaktes reinigen in Gemeente Oss en omgeving, zodat u er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Verkoop aanverwante artikelen

Ook schoonmaakbenodigdheden en aanverwante artikelen zijn bij Ontstoppingsbedrijf J. van Melis uit Gemeente Oss verkrijgbaar. Voor informatie en prijzen neemt u direct contact met ons op.

Bel ons voor diverse reinigingswerkzaamheden in Gemeente Oss en omstreken!

Bel ons nu